Számítógépszerviz és rendszergazdai szolgáltatások Garanciával!

BLOG

A rendszergazda munkáját akkor végzi jól, ha soha nem látják és ezért talán az egyik leghálátlanabb munkakör is egyben. Egy megfelelően felépített és jól működő rendszernél nincs szükség helyszíni felügyeletre és hibalehárításra, mert egy jó informatikus preventív megoldásokkal és folyamatos karbantartással minimálisra képes csökkenteni a problémákat.

Mik azok az elvárások, ami már alapvetőként tekintünk egy rendszergazdától?

Tovább olvasom

Barátom új laptop vásárlása mellett döntött, lemondott a régi 6 éves gépe javíttatásáról. Az új gépe 130.000 Ft-ba került, egy alap kategóriás, de masszív HP modell volt. bekapcsoláskor még tűrhető sebességgel ment, néhány nap elteltével azt tapasztalta, hogy egyre jobban lelassul. Két hét múlva arról panaszkodott, hogy a gépe gyakorlatilag pont ugyanolyan lassú lett, mint a régi gépe volt. Utóbb kiderült, hogy a Windows 8 frissítések lassítják be és ezt sem a boltban, de még a szervizben sem fogadják el javítandó hibának.

Tovább olvasom

Egyik ügyfelem egy drága Dell laptop vásárlása után 1 hónappal szomorúan tapasztalta, hogy nincs hangja a gépének. Először szoftveres hibára gyanakodott és kiderül, hogy az alaplapi hangkártya romlott el. A szervizbe pár nap alatt megjavították, egy hét múlva viszont ismét megadta magát. Ekkor a szerviz kicserélte a komplett alaplapot és jó is volt a készülék, de másfél hét után ismét elromlott…

Tovább olvasom
Kérj ajánlatot!
Munkanapokon 3 órán belül visszahívunk!
Ajánlatot kérek!