Számítógépszerviz és rendszergazdai szolgáltatások Garanciával!

Számítógép szerviz

Mikor válassz engem?

  • Ha „szerelmes” vagy a gépedbe, ezért nem szívesen cserélnéd le egy másikra.

  • Szeretnéd, hogy egy új gép árának a töredékéért sokáig ismét jól működjön a régi.

  • Garanciát szeretnél, hogy 30 napon belül vissza adom a pénzedet és vissza állítom a géped eredeti állapotát, ha nem vagy az eredménnyel megelégedve.

  • Nincs időd, kedved vagy türelmed ahhoz, hogy megszokj egy másik gépet és új Windows felületet.

  • Környezet tudatos vagy és eleged van abból a szövegből, hogy „dobd el, majd vegyél újat”.

  • Más azt mondta, hogy a Te gépedből már jó sohasem lesz és ideje beruházni másikra.

Nincsen semmi kockázatod, mivel 30 napon belül vissza fizetem géped teljes felújítására költött pénzt, ha nem leszel megelégedve a végeredménnyel.

 

Laptop - PC felújítás és javítás

Manapság a laptop vagy asztali számítógép nélkülözhetetlen munkaeszközünk és pánikba érezzük magunkat, amint nem a megszokott módon működik.

Ilyenkor egyre gyakrabban gondolunk egy új gép vásárlására, ami persze újabb stresszt generál a számunkra. Az internet –en böngészve rengeteg különféle modellel és árral találkozunk, végül rászánjuk magunkat az új laptop vagy PC megvásárlására. Miután az új laptopot kipróbálni nem tudjuk, ezért csak a vásárlás után derülhet ki, hogy a tetemes költségbe került új laptop összességében nem is gyorsabb, mint amilyen a régi gép volt. A komfortérzetünk is romlik azzal, hogy egy teljesen új gépet kell megszokni más billentyűzettel és fizikai kialakítással, új Windows felület és sok új program használatát kell gyorsan megtanulni.

Pedig a régi géped sok évig hűségesen szolgált, „kézre esik” rajta minden, sokat megélt veled és most is nagyon szereted. De a problémák szaporodásával úgy gondolod, hogy eljárt felette az idő és ezért ideje lecserélni.

Új gép vásárlása helyett gyere és tegyél próbára engem, mit tudok kihozni a gépedből! Ha nem leszel megelégedve a végeredménnyel, 30 napon belül vissza adom a teljes összeget és vissza állítom az eredeti állapotot is.

 

Hogyan dolgozunk?

Ügyfélszolgálatunk 07 órától 22 óráig elérhető telefonon vagy online, munkatársaimmal folyamatosan dolgozunk. Kérjük, hogy előzetes időpont-egyeztetéssel érkezz hozzánk!

Gyakori kérdések:

Mitől fog gyorsabban működni a géped?
Hogyan működik a szolgáltatásom?

Ingyenes és negyedórás állapotfelmérés után megtudhatod, hogy érdemes –e belevágnod a géped teljes felújításába vagy elég, ha csak újra telepítem.

Mivel tudod segíteni a munkámat?

Ha gép újra telepítés esetén elhozod a jogtiszta Windows operációs rendszert és leírod azokat a szoftvereket, amit a gépeden szeretnél használni. A laptopokhoz már nem adják külön oda a Windows-t, az eredetiséget a gép alján lévő matrica és Windows széria szám igazolja, ezzel a számmal tudom újra telepíteni. Természetesen nem probléma, ha a matricáról lekopott a széria szám, mert ez megtudhatom a Windows paramétereiből. Ha szeretnéd, hogy mentett adataid nálad is megmaradjanak 30 nap elteltével, hozz egy adathordozót és biztonsági mentést készítek rá!

1

Laptopod vagy asztali géped újra telepítem és teljesen kitisztítom a portól:

A gép túlmelegszik és belassul a portól, illetve a Windows-ra észrevétlenül rátelepült háttér programok (vírus, kémprogram, stb.) is lelassítják. A Windows 7/8/10 operációs rendszert és a rajta futó programok újratelepítem. A gépet darabokra szedem, teljesen portalanítom a belső részét és a hűtőegységet is felújítom.

2

A gép memóriáját összesen 4GB (RAM) –ra bővítem:

A gép központi egysége (processzor) matematikai műveletek százezreit hajtja végre másodpercenként, ezért a sebesség tekintetében jelentősen számít, hogy ezt mekkora területen hajtja végre. Tapasztalatom, hogy egy laptop vagy PC –ben 4GB memória nagyon gyorssá teszi a gépet. Szintén tapasztalatom, hogy ennél több memóriával már nem lesz érzékelhető sebesség növekedés.

3

A hagyományos (mechanikus) merevlemezt kicserélem SSD (Solid State Disc) –re:

Az SSD egy speciális nagyméretű memória kártya, ami félvezető alapú adattárolást valósít meg. A hagyományos elektromechanikus merevlemezekkel (winchester) szemben nincs benne mechanikusan mozgó alkatrész, ezért az adatok írása és olvasása a sokszorosára gyorsul. SSD lemez használatával azonnal és egyértelműen tapasztaljuk a sebesség változást, a régi hagyományos lemezhez képest.

Elégedett ügyfeleink

Papp Tamás István Bódis Gábor a mi szemünkben egy csodatévő. Más IT szakemberek által használhatatlannak nyilvánított laptopunkba nemcsak, hogy életet lehet, de a gép azóta is megbízhatóan működik, sőt a menthetetlennek és kidobásra ítéltetett merevlemezét is megmentette, és a rajta tárolt pótolhatatlan adatok 100%-át visszahozta. Hogy csinálta, Gábor? Nem tudjuk, de az eredményei - a működő laptop és a megmentett adatok - magukért beszélnek.

Papp Tamás István, People&Focus - HR menedzsment - HR tanácsadás - HR applikációfejlesztés

Bördös Éva Gábor egy segítőkész és gyors reagálású rendszergazda, a legapróbb hiba esetén bármikor számíthatunk rá és szívesen segít. Számunkra az is fontos, hogy a bonyolultunk tűnő technikai problémákat is el tudja mondani egy átlag laikus felhasználó számára. Alapítványunknak hosszú ideje biztosít nyugodt és gondtalan informatikai hátteret, benne emberi és szakmai vonatkozásban is megtaláltuk a rendszert és a gazdát egyaránt.

Bördös Éva, DemNet alapítvány - Norvég Civil Támogatási Alap

dr. Kubinyi Imre Bódis Gábor az intézet informatikai üzemeltetésének meghatározó tagja volt és az mind a mai napig, Irányításom alatt hozzá tartoztak - általános üzemeltetési feladatok mellett - a Linux alapú rendszerek karbantartási feladatai. Feladatát magas színvonalon látta el, a felmerülő problémákat kreatívan, gyorsan és eredményesen hárította el. Szakmai tudása és hozzáállása alapján határozottan ajánlom bárkinek, akár egyedi informatikai problémák elhárítása, akár hosszútávú együttműködés esetén. Remélem, hogy a jövőben is lesz lehetőségünk a közös munkára.

dr. Kubinyi Imre, Földmérési és Távérzékelési Intézet, CIO (2011-2015)

Losonczi Áron ügyvezető, az üvegbeton feltalálója Amikor az összes adat elszállt a laptopomról a HDD meghibásodása miatt, először egy neves magyar adatmentő céghez fordultam. Az árajánlatuk és a hosszú határidő miatt azonban az ismerőseim által ajánlott Bódis Gábort kerestem fel problémámmal.

Gábor azonnal felmérte a kárt, és pár napon belül az elveszett adataim 100%-át kimentette ? az említett nagy céghez képest fél áron. Bár akkoriban még nem volt nagy irodája, ügyfélfogadó helyisége, munkájának minősége, a baráti légkör és főleg a végeredmény meggyőzött arról, hogy hasonló esetben ismét hozzá forduljak. Bódis Gábor szolgáltatását mindenkinek ajánlom!

Losonczi Áron ügyvezető, az üvegbeton feltalálója, Litracon Kft. - www.litracon.hu

Riffer Károly Szeretném megosztani mindenkivel jó tapasztalatom, amit Gábornál szereztem.

Pár évvel ezelőtt a családi külső adattárolónk tönkrement, rajta minden családi fotóval. Akkor a nagy adatmentő cégeket és kicsiket is megkerestem, majd végül az ár miatt egy kicsi magáncéget választottam. Sajnos az adatok nagy része sérülten került megmentésre, de akkor annak is örültem. Pár hónapja a pékségünkben lévő gép adta meg magát, rajta visszamenőleg több évre receptek, bizalmas adatok. Egyáltalán nem gondoltam rá, hogy ilyen megtörténhet, nem mentettem soha, pedig kellett volna. Nagy volt az ijedtség, mert tudtam, hogy vagy óriási összegbe fog kerülni, vagy nem tudják visszahozni rendesen az adatokat.

Egy ismerősön keresztül jutottam el Gáborhoz, nem volt sok reményem. Amikor azt mondta, hogy pár napon belül meglesznek az adatok, attól tartottam, hogy talán most is csak darabok jönnek vissza. Nem így lett. Minden egyes dokumentum, még a titkosítottak is pár nap múlva az új adathordozóra másolva megérkeztek. El sem hittem, hogy ekkora szerencsém lehet a korábbi tapasztalatok után. Nem kérdeztem hogyan csinálta, vagy mi történt másképp, csak megköszöntem, hogy megkönnyítette az életem. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

A legjobb megoldás, ha szeretnéd felhőtlenül használni a számítógépedet!

Vedd fel velem a kapcsolatot!
Kérj ajánlatot!
Munkanapokon 3 órán belül visszahívunk!
Ajánlatot kérek!